radenska

Täna üllatan teid ja räägin alkoholi asemel hoopis veest. Mitte selle pärast, et vett peab jooma ja see on meile ääretult vajalik, vaid hoopis seetõttu, et ma ise olen väga suur mineraalvee austaja.


Kuni möödunud suveni olid minu kaks lemmikut Vytautas ja Borjomi. Oma toitudesse ma soola suurt ei pane, kuid mineraalvee juures pean soolakast mekist väga lugu. Kuid mis siis juhtus? Nimelt ilmus mõni kuu tagasi meie poodidesse müüki Radenska mineraalvesi, millest sai märkamatult minu igapäevane kaaslane töö juures.


Radenska on Sloveenia tuntuim mineraalvesi, mis pärineb vulkaanilistest kihtidest. See on üks väheseid maailmas, mis on pudelisse villitud loodusliku mulliga, ehk siis pudelis olev süsihappegaas on naturaalne. Veel on huvitav see, et tegelikult on Radenska väga kõrge mineraalide sisaldusega, kuid tänu koostisosade heale vahekorrale on veel väga pehme maitse.

Ja vaat, nüüd ongi nii, et kui eile pärast trenni kioskist Vytautase ostsin, siis … Kuidas seda nüüd öeldagi … See oli äkitselt nii gaasiline ja liiga soolane. Tundub, et Radenska on teised tegelinskid troonilt tõuganud.

Leave a Reply