champagne

Mul käis Haabersti poes kuu või paar tagasi klient, kellega sattusin veini teemal vesteldes hoogu. Lõpptulemusena võttis ta kõik veinid, mida talle soovitasin. Kaste kokku pakkides ütlesin, et mulle nii meeldib tema veinivalik ja tal on hea maitse. Tema vaid naeris, et tegu on pigem ju minu veinimaitsega :) .
Täna astus ta mulle jälle rõõmsalt poodi. Ütles, et tal on nii hea meel mind näha ja minu pärast sõitis ta kesklinnast kohale, sest kelle teise juurde ta veel veini ostma läheks?
Mulle väga meeldivad sellised kliendid. Ma ei pea siinkohal silmas seda, et ta mind kiitis, vaid seda, et saan tagasisidet, kuidas minu valitud veinid meeldisid jne. Siinkohal ütlen, et sellistest klientidest saavad minu jaoks midagi palju enamat kui lihtsalt kliendid… See on selline isiklik suhe ja ma siiralt rõõmustan, kui nad mulle külla tulevad!
PS! Olen kindel, et kogu meie kollektiivil on välja kujunenud omad „külalised”, kes panevad meid tundma, et nad käivad poes meie pärast. Aga mine tea, äkki käivadki?

Leave a Reply